pengikut raksasa yang busuk

5/25/12

I LOVE YOU HONEY BUNNY.

momo.

FIGURE 1: Momo masa kid
momo tu arnab. bela dari kecik lagi. sampai dah jadi bapak orang. arnab hayat dia pendek sebab dia sensitif.
FIGURE 2: X-RAY momo
aku masih keliru apa sakit dia. doctor kata dia ada nerve problem. sebab tu dia went flat and shaky. went to vet with him. doctor kata dia kena stay situ for further observation. okey. masa maghrib tu clinic tu call. and kata mo dah mati. sedih juga dengar mo dah mati. aku ta tahu nak kata apa. aku speechless. yang aku dengar. datang dan bayar. okey aku datang dan bayar.

dapat xray dia. tengok ta ada apa apa pada bones. no fracture. but mati. takdir Allah kan. aku ta nak tolak. cuma kau tinggal kan anak anak kau dan bini bini kau.

Momo,

thank you sebab bagi this house some happiness dengan semua sikap sikap. well. masih ta dapat terima. tapi ta apa lah. dah takdir Allah. sorry kalau ada masa masa atin ta bagi my attention to you. terlupa bagi makan. mungkin terkasar sikit. and sorry sebab refuse to see your face untuk kali terakhir. atin ta nak rindu nanti. but now masih missing you. macam atin pesan ada mochi. jangan lupa bagi tahu Allah perkara yang baik baik ya tentang kami. jumpa lagi. SAYANG GILA AH PADA MOMO. bye mo.

atin.

No comments: