pengikut raksasa yang busuk

8/15/11

review: maybelline clear smooth all in one shine free cake powder.



this is my second make up review. i dont know why. but i feel so in love with maybelline's product.

so latest product yang di beli adalah CLEAR SMOOTH ALL IN ONE.

and aku pilih colour O5 SAND BEIGE.


review:

  • even tone. kalau sapu sikit pun dia memang akan buat muka nampak lebih sekata
  • spf 25 PA++. Okey this one aku suka. well korang tautau jelah malaysia kan panas jadi kalau pakai memang akan selamatkan kulitlah.
  • lembut. sangat lembut. lepas pakai pergh muka fresh.
  • akupunya eksperimen aku cuba 3 jam aja. tapi muka macam baru pakai.
  • wangiii.

so untuk MAYBELLINE CLEAR SMOOTH ALL IN ONE ni aku bagi 3.5 star. sebab aku ada banyak benda ta explore lagi. :)

dapatkan dia di mana mana dengan harga pengenalan semurah RM 19.90.

p/s:well korang boleh dapat banyak benda dari maybelline bawah rm 20 sekarang :)

3 comments:

Anonymous said...

simply siti 2 way cake foundation lagi best!! <3

arteen tarmedi said...

oh ahhhhh. sorry i anti simply siti :)

Sutera Salju said...

kenape anti simplysiti? x best ek?