pengikut raksasa yang busuk

6/18/11

i minat ean hitz.fm!

sabtu ada lah S.O.X final.

ta best sebab dia buat dekat the curve yang ta ada proper seating macam dekat mount kiara. well aku ada lah orang yang sangat mementing kan proper seating. memandang kan aku sangat lah bosan. aku masuk this competition.

BUKAK TAYAR.

dan semuanya wanita. as aku perempuan yang gemuk, aku kalah. tapi tapi dapat juga perfume dari adidas. :)

*wangi tau*


*amoi ni comel*

*the contestant*

before leaving the curve. aku nak juga amik gambar bersama ean. okey dia comel. although dalam gambar ni ta berapa comel. but dia memang comel. :) thank you mr ean.

*pelik lah muka ean macam ni. ta apa yang penting i minat you tau*

No comments: