pengikut raksasa yang busuk

2/22/11

dulu technician


test.

sejak masuk USA ni dah 2 test aku jalani. test 1 ni belum tahu markah nya tapi dapat rasa angin2 bagus. yang lagi satu memang angin lingkup sampai lecturer dia naik hangin dengan kitorang. sebab mejoriti kelas dia semua fail. fail dan fail.

"siapa yang betul-betul nak masuk kelas saya dah score sahaja yang datang khamis ni. kalau ta sila drop subject ni!"
ni memang betul2 angin kencang. well nampak sangat yang dia kecewa. sebab dia dah buat soalan tu and dah buat latihan pun dalam kelas. hm` entah apa masalah lah. dalam 20 markah soalan dua tu aku berjaya dapat 8. ini nombor betuah orang ciina kata.

esok test lagi. buat resume. bila di ajar buat resume, aku ttbe terkenang macam mana aku type resume tu masa aku nak minta kerja kat spirit. budak trainee je pun. tapi seronok kot kerja kat situ.aku happy sangat.

"haaaa rindunya pada SPIRIT"
dan 3 bulan bercuti. apa nak buat. ta kan lah nak duduk nganga aja. aku ta tahu nak buat apa dalam masa 3 bulan. aku rasa nak buat training or kerja. tapi tatahu nak kerja apa. ada cadangan?

1 comment:

::NelyLeyana:: said...

training pon ok keje pon ok, due2 ade pengalaman