pengikut raksasa yang busuk

2/11/11

aku memang suka berangan.


build your character and healthy social life.

nampak cam menarik je dia punya pembukaan macam hebat pula ayat nya. social life. aha. cerita pasal social life. aku boleh katakan kehidupan aku nya social life adalah zero. betul zero! kekelas, pulang ke rumah belajar. kekelas pulang ke rumah dan belajar. purata kawan = 5% purata saudara 1% purata orang penting dalam hidup 6% dan selebihnya orangasing.

aku tatahu macam mana nak build my own character. aku kat luar, kalau dengan orang yang aku kurang kenal aku akan ta berapa nak bersuara. pendiam duh aku ni. tapi jangan lah bagi aku peluang untuk cakap dengan yakin. sure aku bercakap cam ta nak berhenti.

dalam kelas aku akan duduk dua row dari depan. aku boleh di katakan nerd dan egois. sebab tu aku kena duduk sorang dan aku ta berapa biasa ada orang sebelah aku. kalau ada pun aku happy. dalam kelas aku ta bercakap2 benda2 yang lagha. pasal study aja.

bosan kan orang cam aku?
sangat bosan. aku pun harap aku boleh cakap dengan orang ta kenal. timbul kan banyak topic. bukan cakap2 kosong dan buduh semata-mata. aku nak build network. mungkin jadi spokesperson. haha berangan.

sapa nak jadi mentor aku?
ok berangan lagi. or sapa nak amik aku jadi model? double berangan.


aku suka tengok first wives club dan dia comel.

2 comments:

Ain Zulaikha said...

hai, add lah saya kat fb " Ain Z Suhami " heheh

Anonymous said...

saya ta pernah bosan dengan awak!!

p/s: tp saya jeles lh dgn gmba tu *____^V


-mr hashum-
I LOVE YOU.