pengikut raksasa yang busuk

1/24/11

ta sukalah rasa macam ni * muka berlagak*


pukul 1.40 pagi. keseorangan. ok keseorangan. esok abang ke bandung. so, tinggal lah aku dan housemate aku. adik aku. tinggal kitorang berdua aja sekarang. aku balik kelas tido. malam study. pura-pura.

aku tengah google google. ttbe aku teringin pula nak google pasal pizza terbaru di pizza hut. aku ni kekadang bengong sikit. time2 macam nilah nak fikir pasal pizza. kan dah teringin. buduh2.


and dengan tetiba aku nak mak aku. kalau mak aku ada mesti dia belikan.

"ibu, atin teringin nak yang itu lah"

gedikkan? tapi tulah. aku harap kan mak ayah aku cepat lah pulang. aku tatau lah. lapar dan sebak.

*tdo yea?*


1 comment:

hachereennor'ain said...

sama perangai masa kat penang .google tony romas pasal penang tak ada tony romas .kenyang ke google tu .HAHA .