pengikut raksasa yang busuk

1/16/11

pertama

semalam aku tertidur. aku tertidur pukul 8. dan tersedar pukul 2.30. aku dah mengelabah. mengelabah bagai nak mampus punya. aku cuba tekan "010 37788**"

"Truuut, truuut" bunyi caller tone. pastu " truuut, truuutt" bunyi lagi tapi bukan nya caller tone tu. kentut aku.

*mungkin perut masuk angin sbb makanan yang aku makan hanya lah nasi lemak pasar. tu pun pukul 11 pagi tadi.*
ttbe pula terdengar " hello, the number you have dialed is currently not available. please leave your massages after the tone. " alamak. dia dah tidur lah.

semalam serius aku impikan nak menjadi nombor satu untuk wish dia. " HAPPY FIRST ANNIVERSARY" haish aku nyh. kerap macam tu. dah berapa banyak kali aku dah terlepas benda yang penting sebab aku tertidur.

* maaf ya?*

well aku nak re-cap balik benda2 yang buat aku terlagho dengan dia ni.

banyak. setiap hari. masa orang sibuk nak urus kan final semester, aku di temukan dengan dia. di sebab kan oleh seekor yang aku beli masa trip aku kat KOCHI, INDIA. dan masa tu dia punya owner orang kashmir. even mak aku sampai hotel pun dia kata orang tu handsome. haha. memang handsome. cuma adik dia kureng sikit. abang dia perghhh cairrrrrrrr...

so nak pendekkan kronologi cerita, aku balik malaysia, bagi dia gajah, kami texting2 sampai dia ajak aku keluar. keluar thn in love. well mungkin aku ta bersama dengan dia 3 tahun lepas supaya aku dapat merasa kan setahun yang hebat bersama dia.

kepada mr hashum,

hari ni kita punya first anniversary. well awak lambat 6 hari. kalau awak minta pada 11 january, boleh lah saya nanyi lagu 11 january tu. and tarikh nya 11.1.11- 1st anniversary. kan cantik tu. awak ni lambat sangat. tu yang jadi 17.1.11. - 1st anniversary. heeeeeeeh. ta apa lah. oraite juga. tarikh apa pun saya nak ucap kan tahniah sebab menjadi awak sebagai boyfriend paling lama yang bertahan.

this is my first relationship yang bertahan sampai setahun. * clap, clap* tahniah.

saya harap bukan untuk tahun ni aja tapi untuk tahun2 akan datang.

p/s: harap awak suka apa yang saya bagi. love you :)

1 comment:

Anonymous said...

selamat setahun!! :)
terima kasih sebab ceria2 kan tahun saya juga yea?
profile awak bertambah2 ceria..(double like)

p/s: I LOVE YOU

-mr hashum-