pengikut raksasa yang busuk

1/23/11

me vs mum

hari ni day 1 aku jadi mum. apparently, ayah aku masuk hospital. so aku take over full job mum and dad. aku lah tukang masak, aku lah paksupir aku lah semua nya. dari sekecil2 seluar dalam sampai sebesar2 baju, aku yang kena jaga.

bangun pagi2, siap kan bekalan adik ke sekolah. aku tatau aku masak apa. aku bedalkan aja. sebab aku rasa semua sedap. aku ta menjanjikan good presentation or tasty but aku just jaji akan buat makanan tu eatable.

day 1

aku tatau aku masak apa. aku amik daging cincang, aku marinated dgn bbq sos with kicap sikit, tomato, bawang halia and ada bahan2 lain. and day 1 ni buat aku ta tido. aku memang ta boleh tido. aku just tido like few hours. walaupun aku dah telan ubat batuk. samua aku cuba. aku tetap ta tido.

and resepi hari ni adalah roti gulung daging + cheese. aku tatau lah apa rasanya. aku tadi makan macam oraite je, takut budak2 tu cirit birit lah pula. ta apa lah. aku dah msak dengan sepenuh kasih sayang. *wtf*

and people, im late to schoool!!!!! chaw...

2 comments:

hachereennor'ain said...

alaa ,nak duduk idaman lah .fatin ,buat lah keka batik lagi :P

arteen tarmedi said...

insya ALLAH. kalau aku ta sibuk yea? aku makin pandai buat. yeayyyyyy.. and walaupun aku bagi pada azhar, aku tetap ta lupa nak bagi pada kau untuk rasa kan?