pengikut raksasa yang busuk

11/9/10

l.o.v.e


aku buka semula folder-folder di ruangan komputer aku. mata aku tertangkap satu folder. dah lama ta bukak folder ni. folder ni merupakan himpunan ym yang pernah dia hantar kat aku masa dulu-dulu.

ala masa baru nak ngorat-ngorat. dan folder itu dah berusia 10 bulan. dan dia membuat kan aku nak tukar wallpaper. wall paper aku masa aku baru dating-dating dengan dia. haha. dah lama ta ungkap kenangan silam.

okey people tengok lah.

* eh muka awak ta kacak tau masa ni tapi gambar ni cantik *




2 comments:

hamzah ian said...

ultraman!!!!! hahahhaha

Anonymous said...

I LOVE YOU!!!

p/s: btol lah..gmba itu cantik kan.. hehe :D

-mr hashum-