pengikut raksasa yang busuk

10/8/10

sake of love



aku suka merajuk. kesian dia, kekadang kena memenuhi setiap apa yang aku nak.

bila aku merajuk dia mesti suap kan dengan makanan.

macam2.

aku pernah dapat stabucks.

kisah nya : aku merajuk ke
rana dia terlupa janjinya untuk jumpa dengan aku. risau hati ni. risau sangat. so aku amik inisiatif untuk lewat depan rumah nya dalam perjalanan balik dari kerja. kereta ada, motor pun ada. okey dia tidur. rumah tertutup bagai menghalang pencuri masuk. aku pulang dengan perasaan hampa. pulangdan kiok. tertiddur. dia telefon pada pukul 7 lebih gitu. aku mana lah tahu. aku tengah tidur. dia telefon lagi dan kata ada di depan rumah ku. dengan mamai aku turun dan dia beri " chocolate cream chip plus mocha" sedap duh. hati yang panas jadi sejuk.

aku juga pernah dapat cake secret recepie dan air ribena plus satu nota.





well aku nak kata, lelaki yang bernama AZHAR ISMAIL ni sangat comel. dia boleh buat aku menangis sekelip mata kerana lagu ini,






hubby, you are amazing just the way you are.

mood: in love gila!!!


No comments: