pengikut raksasa yang busuk

9/3/10

girl behind the machine

kerja aku minggu ni sangat mencabar kesabaran. aku kena COUNTERSINK aileron and fix aileron. welldone. semua nya aku buat panel pendek ada dalam 12 dan panel panjang gila ada dalam 4 panel. semua tu membawa kepada 16 panel.

penat penat penat penat.

bahu lengan belakang semua macam tergulung uratnya. bila dibah uru terasa urat bergerak2 kat bahu. well saket gila. aku diam kan aja. aku ta cerita pada siapa2. cuma siapa yang terpegang urat belakang aku yang tahu betapa sakit berdiri kat belakang machine tu. even mak aku pun tatau yang aku sangat sakit sekarang.

well damn you insert also pakcik yg keep on complaining kata insert aku kurang dalam lah masih timbul lah apa lah.

" kalau pakcik rasa kerja pakcik bagus, BUAT LAH SENDIRI!!"

complain aja. asek nak compalin aja tapi pakcik tau tak yang pakcik tu tidur saja kerjanya. cubalah tolong orang lain sikit!! haish. jadi marah pula aku dengan pakcik nie. aku kerja gaji rm 500 tapi boleh je buat kerja lebih. kau gaji beribu tapi malas nak buat kerja!


hidup kat floor. macam tu lah. aku kena tahan dengan semua benda. dengan mereka bercakap2 benda yang ta sepatutnya. membahan and so others.

No comments: