pengikut raksasa yang busuk

7/15/10

merpatii suka berjoli.


aku kira2 hari. aku bilang2 sampai dah ta cukup jari nak kira. dalam pengiraan aku, sudah 6 bulan aku bersama dia. nangis di bahu dia, gelak2 di sebelah dia, cerita ta henti2 pun sebelah dia.

semua orang tahu aku bersama dengan seorang lelaki yang
bernama AZHAR ISMAIL. aku, girlfriend yang nakal suka bagi gelaran2 pada dia. haish sampai aku sendiri macam konpius yang mana satu gelaran dia nie. entah lah. sejak aku dengan dia dah banyak gelaran yang dia dapat dari aku. aha. comel lah.

kenapa aku masih lekat dengan dia dan dah jejak setengah tahun kita sama2. well macam2. and the main thing is dia. dia yang buat aku marah2, dia yang buat aku senyum2, dia juga yang buat aku gelak2. yang penting aku sayang dia. dia selalu j buat aku rasa terharu dengan apa yang dia lakukan.

setelah seminggu aku bercerita tentang cheese cake yang tiada kesudahan. " cheese cake, cheese cake, cheese cake" dia kata sabar lah. aku lagi lah ta sabar. aku nak jugak, nak jugak dan nak jugak. dia yang comel, ikut aja kehendak aku. tiba2 dia datang dengan cheese cake di tangan. terharunya.

* sayang awak!! *

dan balasan nya, dia dapat makan sate perut kedai hj shamuri. pergh.. mmg terbaik lah.

ta sangka sudah 6 bulan. rasanya, macam baru shaja kita berkenalan. berdating dan menggatal.


p/s: I LOVE YOU AND CANT STOP LOVING YOU.

3 comments:

Anonymous said...

merpati suka berjoli~
berjoli sakan perabes duet g besar kan pewot.. hahha.. ngee

love you even even and even more <3

mr hashum ^_^

manusia berupa ultraman said...

huhuhuhuh... :P

aren said...

wohhh.adeh,tbe2 plak aku rasa nak makan secret recipe cheese cake..fav aku woh!