pengikut raksasa yang busuk

6/2/10

kucing lya kamal comel

aku dah lama ta update blog. nampak sangat yang aku kehabisan idea untuk menulis,

satu benda tentang diri aku yang orang tak tahu. aku suka keadaan yang bersepah. ouh aku suka macam tu. bila bersepah aku rasa tenang. serious shit aku akan rasa tenang. walaupun di tentang hebat oleh mak aku.

menurut mak aku.

" orang gila aja yg suka sepah2. "

aku bukn nya sentiasa sepah. bila aku rasa semak thn aku kemas lah. tp skarang bukn masanya untuk berkemas.

bila nk kemas?

bukn sekarang. akn dtentukn nnt.

3 comments:

::NelyLeyana:: said...

mcm mane nak wat like fb kat blog kite???

leh x kongsi sket ilmu... uhuhuuhh

AzwaZynal said...

aku pun suka bersepah!~ hahaaa.. benci gila kalau ada org kemas barang-barang aku sebab nanti semua hilang.

manusia berupa ultraman said...

azwa: tau ta apa.. kenapa lah orang ta baca pemikiran kita?