pengikut raksasa yang busuk

6/5/10

'aiza , review belog aii plishh ! '


hahahha , alang2 tgh cuti skola n tak tau nak watpe so aiza rancang nak buat preview belog khas tuk para blogger d negara kita okie.. so jom kita p pada syarat2 dia okieh !
  • buat post pasal 'aiza , review belog aii plishh ! '
  • msti jadi follower aiza
  • crop header LadyRawrr !
  • nyatakan sebab² kenapa anda join review belog neh !
  • tak kire jantina / umur
  • n lastly , tinggalkan link post dipost neh okie
yang di atas merupakan apa yang di minta oleh miss aiza.

well aiza,

kenapa anda punya belog banyak sangat bunga. ultraman saya sangat suka bunga

*tengok dia dah tersipu2 malu*

as this lady Rawrr kata nak buat review blog so aku rasa, cam best aja. sekarang aku menulis pada 7.36 pagi sebelum nak pergi makan pagi dengan mr hashum aku. btw kau punya comel :)

*aku punya pun cam comel*

reason aku buat post nie and nak miss Lady Rawrr untuk review blog aku adalah:

1) ultraman aku nie suka cari publisity murahan.
2) sebab aku nya follower cam ciput . hahaha..
3) and blog aku amalkan less is more.
4) aku sayang blog aku ( bukan aku dah kata and ke tadi? kenapa ada sambungan??)

ok miss lady Rawrr. comment yang baik2 yea?

p/s? kenapa lah kau letak nama lady rawrr? lawak lah.

1 comment:

Aiza said...

hahahahaha , entah laa npe bagi nama camtu , happening ssgt.. hahaha

k , blog yang ketujuh kul 2 ptg ari neh okie ;p