pengikut raksasa yang busuk

5/5/10

senyum

aku lihat balik post2 yang aku pernah post di blog. nak gelak membaca. dalam otak, " aku k yang tulis semua nie?" lawak lah.

bila baca balik buat aku teringat kisah2 lama. ain kata " dari blog kita nmpk kan fasa perubahan kita?"

ya mungkin. dan aku ada lebih dr 200 post. ada yang dah di publish kan ada jugak yang ta pernah nak publish. tapi mostly aku publish.

kat dalam blog nie aku pakai ultraman. kenapa aku pakai ultra man?

entah lah aku ta rancang pun nak letak ultraman. dulu gambar kucing. tapi sejak ada ultraman aku rasa lebih ceria. kalau marah fire saja. kalau gembira akan senyum *ching!*

banyak benda yang aku suka pasal blog ni. bilangan follower pun ta ramai. sikit2 aja. saja j nak tulis2. kalau ada yang nak baca sila kan.

aku ta reti sangat bab menulis2 ni. cuma boleh la sikit kalau suka2

sejak aku menggelarkan diri aku sebagai blogger, kehidupan jadi ringan sikit. bukan berat badan lah. tapi masalah yang bergelumang dalam otak aku. comel lah blog.

:)

No comments: