pengikut raksasa yang busuk

5/23/10

saliran baru

dah lama tak mengupdate. after kejadian petir yang menyambar modem.

*aku dah bagitahu. kalau hujan jangan main pc. degil lah kau nie khalis!*

so aku dan adik aku khalis seperti duduk di dalam hutan amazon. dimana aku dan dia tidak connected dengan dunia luar selain menonton Doraemon dan Shinchan. haish. kami menghabiskan malam2 kami dengan menonton Akademi Fantasia 8 yang sumpah bosan nak mampos. sambil menonton akademi fantasia ke 8 yang bosan nak mampos tu, kami pula menonton cerita mengarut dan karut si PERIGI KONTANG.

esoknya di warnai dengan menggunting rambut dan membeli router baru!!

ok, now aku ada nice sexy hair. where aku boleh online line 24-7 dimana2 aku suka. even dalam bathroom pun boleh tau :)

i love it. thanks MOM.. LOVE YOU..

No comments: