pengikut raksasa yang busuk

4/25/10

budak hari jadi


selamat hari jadi sayang



tepat jam 12 pada 25 april, mula lah satu cerita.

aku, sebagai girlfriend terhebat, membuat kejutan kepada boyfriend tersayang. semuanya rahsia. segala2nya rahsia. tentang hadiah, dinner, dan segala2nya. aku masih gembira.


kejutan pertama :

aku suroh dia pakai kacak2.sekacak2 yang muungkin. event, tempat dan format pakaian semuanya rahsia. rahsia semuanya. biar dia berteka teki.



kejutan kedua :



masuk kereta j aku dah mula menutup mata dia dengan sehelai kain. biar dia lagi berdebar2. makcik2 kiri kanan tengok. kesian. bukan apa. nak kasi kejutan aja. sampai lah ke pizza hut. masuk-masuk j semua pandang. nampak spot j terus duduk. mata dia masih tertutup. aku buka kotak cup cakes tu dan minta dia bukak ikatan mata. after that aku nyanyi lagu happy birthday. dia betul speechless. kesian. nie semua sebab sayang. :)


kejutan ke 3:
aku ada buat satu buku untuk dia namanya "21 terindah"cantik. colour2.

dalam buku tu ada


21 cerita

21 gambar

21 kad.

tapi kan.. tertinggal satu. so jadi 20. sorry~~ buku tu cam cacat sikit.

thanks 2 eisha sebab tolong aku buat semua ini.. lekat2. tolong potong2. tq :)



dear mr.hashum,


happy 21 ya? sorry untuk dat pelik pny kejutan. sorry tutup mata kamu dan buat kamu terpnga2. ini j yang saya mampu kasi. :).





p/s: I LOVE YOU :)

No comments: