pengikut raksasa yang busuk

1/3/10

sepi

aku menekan2 punat telephone. di tekan2. tapi masih terpamir nombor masa bukan ikon msg di sebelah. hu.. mendengus hampa.

" ta ada org nak text macam biasa"

siapa nak text aku? haha. bukan desprate okey tapi juz need sum one to talk. ta apa lah. mngkin bukan sekarang. sedih aja. macam ta nak pakai handphone aja. pakai public phone jelah. senang. aku ta payah nak terfikir ta ada siapa yang nak text aku.

sigh... mmg perkataan 'sigh' nie dah jadi macam makanan. ntah ah. bukan penting pun. cuma yang penting is...

semalam aku, ain dan faes menghabis kan malam kitorg dengan menonton 'little idol' yang semuanya adalah org cina dan kitorg j melayu. muka berlagak macam faham. aiyark.. berlagak saja... bergelak, menyanyi also menjawap soalan. muka mesti meyakin kan. keji..

kelakar.. mungkin hari ini adalah masanya untuk 'GOLDEN IDOL!' popo.. nyanyi bagus2 ar....

No comments: