pengikut raksasa yang busuk

1/1/10

ini nafsu ku. nafsu macd.

hari merupakan hari baru. baru manapak balik setelah 2 bulan mencanak menghabis kan cuti. gila. aku masih daam mood cuti. ber cuti lagi. esok hari terakhir untuk mengakhiri cuti. faes dan hasreen ajak jalan2 kat penang" JALAN KAKI " oke? mungkin. bia aku fikir kan dahulu......

cuma yang paling gempa is MCD depan umah aku dah naik! so cam cibai jer dia bersinar2 kat situ.. memang stok nak gaduh punya. aku ta atahu lah mana aah tuju aku selepas ini.

kepada faes. lepas nie kau ta lah nak terfikir pasal kelembutan mahupun godaan spicy chicken mc deluxe yea? kau nak? ada depan rumah kau.

kepada hasreen. rajin2 lah kita stay up di MCD yea? aku ta suka fast food sgt tapi memandang kan itu hebat aku suka :)

kepada aku. jangan lah hilang dari mana kelas dan di jumpai di MCD depan rumah yea? sabar, tabah dan berusaha!

No comments: