pengikut raksasa yang busuk

11/5/09

minggu senget.

dah seminggu hujan ta berhenti. pagi hujan, petang hujan, malam pown hujan jugak. ta nak cakap apa2. nanti org bilang ta bersyukur. bila panas bising. bile hujan pun bising. berkaitan dengan minggu yang hujan....

aku dah lama ta keluar2. have fun sana sini. ini semua kerana stick kan bontot aku kat atas kerusi roda. dan tangan berada di meja. gila ta remaja.

study and study.

calculus oh calculus

ronggeng2 manufacturing.......

stress jugak kekadang. sampai kan ad masa ain yang pegi belikan makan untuk aku.

(nampak sangat rajin... pergh rajin syial!!!!!)

pagi macam 2 petang pown macam tu. wlaupun ape terjadi, kecantikan muka kena jaga.

1) scrub
2) mask.

penting... semua di lakukan pada pukul 6 setengah pagi bersama si eisya yang nak xm pukul 9.15. bersembang sambil menjaga kecantikan muka..

mengumpat juga satu xcersize. xcersize mulut. gelak2 lagi sihat..

hari2 sama. untuk satu minggu. 7 hari. i repeat 7 hari ok? sehinggalah semalam.

5/11/09 - khamis.

pagi2 dah bersiap2. dengan baju kurung hijau pucuk pisang ( itu ain punya.) siap2. hujan lagi.. berhenti. dan hujan lagi.. adeh.. ta ap. kerana mu calculus. aku sanggup! yoush!! membawa kereta dalam hujan yang renyai2.... sayu j.. sejuk.... haha. pergi kat lp.. ttbe da ramai.(gle la bebudak 2.. awal sangat)

tetiba hati nie macam ta menentu. dok la berdegup2. teruk betul. dah senior. 2kali amik pown takot2 lagi. haish. ap la. masih menunggu.. di panggil budak2 civil.. bercicit masuk.. lari2... ble panggil nama clas aku ED 3B.. aku lagi la mengelabah. hati macam ape la... haish........

ntah ap masalah aku nyh.. duduk la.... ikut cakap ecah.

"bace doa sebelum bukak soalan"

oke. aku baca doa yang panjang. tapi doa ape yang aku baca yeh? ntah la hentam j la pape doa j. even doa makan pown aku baca. nampak sangat jiwa ta tenang. ntah la.. tataw... bukak jew soalan. mulut dah melebar senyum....

yoush ap yang aku baca semua keluar!!!!! yeay!!!!! buat dengan sumpah gembira..... gembira je...... sampai ta sempat nak angkat kepala. punya lah kusyuk...

berakhir lah paper yang killing and mengganggu jiwa. di akhiri dengan senyuman.....


petang pulak.......

lagi ganggu jiwa aku. MANUFACTURING!

sial nye soalan. susah. yang aku ta baca tu yang bantai nak keluar. powder owh powder bengong nye powder.... balik la rumah dengan separuh kekecewaan yang aku hadapi.....

balik rumah.....

pinjam broadband ain (terima kasih ain) dan tertidur dari pukul 6.30 petang sampai 11.45 malam. lama gle nk tido.... oleh kerana si faez yang msg aku terbangun haish.... terima kasih faez. lamanya aku tidur. terjah ke bilik ain

aku yang comel : dinner? ( sambil melentok2 manja)
ain yang senget : fatin aku dah supper oke? ( sambbil menunjuk kearah burger yang tinggal daging)
aku yang comel : yea kew? baru nak ajak g dinner. aku even lunch pown belum lagi.. haha..
ain yang senget : aku tengok kau tdo lama. takot nak kejut
aku yang comel : aku pown t sedar aku dah ttdo sebegini lama. kla aku nak kuar nak g makan ngan faez.


bersiap. bermandi dan bersegar ( heh? ap yang aku carut kan)

vroom2 g fetch faez dan makan d pantai... muahahahah.. sedap






2 comments:

asryn said...

kalau kau tak bangun gak jam 12 ,aku memang terus panggil orang surau bacakan talkin .ingat mati dah .

manusia berupa ultraman said...

mmg aku bangun cakap HYE lah pada kau.