pengikut raksasa yang busuk

11/2/09

jatuh guling2.

under age?

aku rasa oke lagi. sekadar beza 2 tahun masih lagi comel.

aku pun bukan tua sangat (perasan yux)

cantik pew (perasan lagi yux2)

and tetibe aku sedar kenapa aku ta bleh terima org lain

aku masih ada hati pada dia.

tgk gambar teruja.

letak kat wallpaper.

tgk facebook die lagi teruja.

haha.. masih berani nak main2 kan hati sendiri.

sedar la, org tu dah tak nak pada kau. die dah chow pg shah alam la. da jmpe org lain. kau tu cume have a crush on him jew. bukan jadi GF pown.

heh. ape la. ntah la..

aku berdoa agar TUHAN bagi aku satu lelaki yang boleh aku hapus kan perasaan pada dia tu.

1 comment:

asryn said...

chill .kan memang itu ,kita punya drugs .syok sendiri .layan tiap2 malam .memang high .huhuhum .