pengikut raksasa yang busuk

10/2/09

kambing biri-biri

tetiba jew aku terfikir.

"aku rindu jadi awek orang"

da lama menyingle. tu la. tapi aku ta desprate ok? aku ta lah terkinja2 nak cari lelaki sana sini.

cuma bila aku tgk orang jalan mengedik2 ngan bf die wat aku menyampah. jealous maybe. but not too jealous.. maybe nie semua perasaan jew...

pros jadi single:

1) i can do wateve i want. with out asking any silly permision.
2) i dun have to think about my cloth. selekeh k ta selekeh k bantai ajew.
3) aku ta keluar malam.
4) dapat save money. ta yah nak msg2.

cons jadi single:

1) bosan
2) nset ta berbunyi selain dari mereka2 yang selalu msg2 aku


tapi kan.. aku masih lagi happy...... ta ad bf pown aku masih lagi ok.





p/s: hasreen: aku masih single. kau nak?
mohd al syafiq: maaf aku ta bersedia nak jumpa dengan kau.

3 comments:

.paiz. said...

hasreen memang suka orang single ni.

asryn said...

kau tanya aku nak apa ?
couple dgn kau ?
gile !hihiy aku nak campak mana ?

manusia berupa ultraman said...

haha. boleh collect ape...