pengikut raksasa yang busuk

8/13/09

close or not so close

semua orang memperkatakan tentang benda yang sama. dari student, lecturer ke pak guard mahu pun makcik cleaner.

" UITM MUNGKIN AKAN DITUTUP SATU SEMESTER"

gle la. taakan nak tutup. aku da happy da dengan this sem. wlaupun subject nya bosan. tapi aku tetap rasakan ni lah semester terbaik aku. sangat terbaik. tapi tetibe nak tutup. xtend la aku. sial! mane boleh. dah banyak duit habis ta kan la nk tutup satu semester. banyak masa da dibazirkan untuk mengharungi semester 5.

kalau lah uitm terpaksa tutup juga

1) aku akan terus drive balik kl.
2) aku ,kn akan kerja. ei lama tu kau tahu? lama.. bukan sikit.
3) aku tak tahu lah nk wat pea jew..

1 comment:

AkMa said...

salam..
ye cek kak..den raso x tutup kot
maybe..yg sakit tu ja kene xtend..so
cek kak x perlu riso yek..
hak3x
dd...mishhhhh u!
^____~