pengikut raksasa yang busuk

5/4/09

KAWAN...

kte ta sepatutnye khianat kawan.. awak ta rase khianat kawan macam makan daging sedara sndr??? n awak ta rase k bnd2 2 sume ta elok?????? post nyh bukan kite nk tujukan kepada sesiapa... ta terniatpown.. cume skrg nie banyak kes kawan makan kawan... semakin hari orang semakin "jual ikan". tak nk pulak ikan tu mahal... boleh di kira pakai sebagai KURANG AJAR...

cube awak bayang kan setiap kebaikkan kawan awak... walaupun die wat jahat ngan awak, die mesti ad wat kebaikkan cket pown...

pcaya la...

ta kmane kalo awak asyk makan daging sedara awak sendiri...

bak kata encik yang jaga waktu MAT235 lepas

"kita harus cari rezeki yang halal dari sumber yang halal. dan menipu adalah cara yang haram.. ini yang kamu nk kasi pada bakal2 suami, bakal2 isteri dan anak- anak kamu"

kan?? btul ta... aku ta faham la.. mgkn skrg musin kawan makan kawan semenjak FLU KHINZIR nie merebak2... orang pown nk berperangai mcm beliau.

kalau otak pandai tapi ta reti berfikir payah juga.

fikir la guna otak bukan guna montot.

p/s: die cakap mcm 2 tapi not the exact words.. tapi isi nya sama.

7 comments:

asryn said...

if aku lah yg kau maksudkan ..
aku mintak maaf untuk segalanya ..

manusia berupa ultraman said...

bukan kau la mangkok.. orang lain....

rakan sekursus..

asryn said...

aku dah tukar URL blog .
symunchungdymwunchytt.blogspot.com

AzwaZynal said...

seems to be me, ryte?
need explaination ke?

manusia berupa ultraman said...

eyh.. nape wa cakap mcam tu.. it is not u... sorry la kalo my words wat wa trase direct ly... byk sangat kejadian kawan makan kawan dalam industri kejuruteraan.. ad pengalaman yg mengerikan ke?

AzwaZynal said...

not really.
ahaha tah la.

manusia berupa ultraman said...

not really = ada...