pengikut raksasa yang busuk

4/14/09

sedutan dari >>>> tiada kemungkinan untuk meletakkan tajuk

aku nk ad QUIZ FLUID yang direncana kan oleh MISS NAZIAN petang tu.. yeala.. bab 4 j kot yang kuar.. wlaupun bab 4 jew tapi kene gak blaja.... sedang best2 blaja ttibe datang la satu pempuan..

"hye X"
"hye d"
"buat apew nyh"
"nk quiz fluid"
"study leklok yew"

aku masih lagi smbg study... study2 n study.. ttbe aku terpk nk tnyer tntg MPG tempoh hari.

"X, MPG ari 2 hebat ta"
"eyh, ta la hebat mane.. yeala.. org kan elergic seafood mane ley makan..semuanya dia kasi seafood.. cume ad ayam j.. aleh2 makan ayam jew la.."
"A pg ta MPG"
"ntah la.. ta nmpk pown.. ta pg kowt"
"nk taw ta? nie X dengar org cte.. tataw la btol atau ta, lepas seminggu @ 2 minggu die break ngan B, adorg nmpk die turun bukit bendera ngan seorang budak HOTEL.. PEGANG TANGAN"
"owh yea???? dats cute... sian akak B"
"tula pasal"

aku terus ter diam.. sambil meneruskan kerja2 ku yang terbengkalai.... mase nk jawap soalan DEC 2007 tangan ku mengeletar.... ntah la.. rase cm nk nangis.. tapi ta sanggup... air mata ta kuar... itu petanda aku masih kuat..









nie kisah hari jumaat pula...setelah assignment math telah aku siapkan, aku turun k LS untuk study FLUID ( lg???) duduk di sblah MIA aku toleh kebelakang aku terlihat A di antara senior2 mecky ku... aku hanya mengintai dari reflection cermin depan yea... tapi ad gak toleh2 keblakang... dia nmpk aku n aku nmpk dia.. ekor matanya melihat kearah aku. ( yea k???) bkn kte nk perasaan k ap.. tapi ble da macam tu mesti kte taw kn??? n the best part is.......

AKU TA AD PAPEW PERASAAN KAT DIE!!!!!!!

jantung aku ta bdegup kuat cm dulu,perasaan nk die gle babi pown ta ad... yg pasti aku tengok die cm aku tengok org lain... ta ad perasaan....

thank GOD....

2 comments:

asryn said...

dah lah .
lepaskan je dia .

.paiz. said...

a`a..lepas kan saja sudah..