pengikut raksasa yang busuk

3/15/09

NTAH LA

aku ta faham kenapa aku nie jenis yang open tapi sebenarnye aku nie close cket.. aku ta brape ksah talking like hell wif da peeps... mmg la things happen all the time.. tapi sumpah aku ta tataw what happen..

ble ad satu mase 2 baru aku sedar. aku bukan untuk sesiapa...

day conversation wif her

her: d, aku nk ckap cket..
aku: go on la.. (sambil memeluk dan mencium baju si dia yang sumpah wangi!!)
her: baik2 d..
aku: maksud kau ( muke gle expressi)
her: kau tu "sedap"
aku: ap ko merepek nyh????
her: jage dr baik2 orang2 kat luar org pandang kau "sedap"
aku: ap maksud kau "sedap"

-drag conversation....-

her: kau adalah simbol sex.. kalo lelaki tengok kau sumpah nafsu naik..
aku: hoy... mengaroot la.. mane ad... bese2 ajew dowh.. body gemok cm nie..
her: betol la.. serious aku cakap.. even pakwe aku pown cakap benda yang sama.
aku: haish ta adew la... aku bese j...
her: dorg kate sedap kalo peluk kau...
aku: ap saje la ( but i love HUGS)

-dan aku masih terpinga2 ngan conversation itu-

5 comments:

.paiz. said...

haha.. simbol sex.. omg. i have nothing to say.tq... wawawa.. (saket perot)

firdheder said...

weh paiz.. ok lg saket perot, aku rase kalu org yg tgh saket jntung dgr.. gerenti dah lame dah arwah..
:D

asryn said...

weyh .
bile lak ada conversation ni ?
tak tawu pun ?

manusia berupa ultraman said...

hahah.. ta lama dahulu...

AzwaZynal said...

ouhh,,dats y la ko tnye ko gmok ke tak ye,,
rileks babe,,
lantak org la nk kate ko ape,,
jnji ko selesa ngan diri ko,,